Heeft u een vraag? +32 3 252 46 94

Beveiliging is maatwerk

Appartement of villa?
Bedrijf of privé?
Wij hebben het ideale systeem voor elke woning.

Voor elke woning een alarmsysteem op maat.

In België is slechts 20% van de woningen voorzien van een alarmsysteem terwijl er gemiddeld meer dan 200 inbraken per dag worden geregistreerd.

Dit geeft inbrekers nog steeds enorme kansen. Met een stevige schroevendraaier, een koevoet of een tang worden de meeste deuren of ramen met gemak geopend.

Je kan al deze ramen en deuren een voor een mechanisch beveiligen, maar van zodra één punt faalt heeft de indringer toegang tot je woning.

We kunnen met een alarmsysteem de inbreker niet buiten houden, maar we kunnen wél de attractiviteit van jouw woning drastisch verlagen zodat hij/zij een andere woning uitkiest.

Een alarmsysteem kan geen inbreker tegenhouden.

Maar wel de tijd die nodig is om zijn buit te vergaren drastisch verkleinen!
Ook zal de aangerichte schade veel beperkter zijn als er snel gedetecteerd wordt.

Hoe werkt een alarmsysteem?

Een modern alarmsysteem werkt bij voorkeur in “laagjes”. Ik leg je even uit wat ik bedoel.

In een ideale situatie start de detectie reeds aan de buitenzijde. Hoe sneller we een indringer kunnen detecteren, hoe minder kans op vernielingen en uiteraard hoe lager de buit voor de inbreker zal zijn. Onze buitendetectie is in staat een inbreker te detecteren en kleine huisdieren te negeren.

De tweede laag wordt op de ramen en deuren geplaatst. Dit zijn (draadloze) magneetcontacten, trilsensoren en glasbreukmelders. Deze sensoren zullen elke opening van ramen of deuren detecteren en zullen hier gepast op reageren.

De laatste laag zijn de binnen-detectoren. Wist je dat deze huisdier-vriendelijk zijn en kleine huisdieren tot een massa van 20 kg negeren?

Vergeet ook de rookmelders niet! Rookmelders redden levens en zijn wettelijk verplicht!

Uiteraard zijn al onze systemen koppelbaar verlichting, home-automation en zelfs domotica-systemen.

Al onze systemen zijn eenvoudig te bedienen en hebben een intergratie met een app. die zowel op iOS als Android verkrijgbaar is.

Wist je dat we detectoren hebben met een ingebouwde camera? Ook het integreren van camera’s van derde partijen is mogelijk.

Bediening van het systeem

Al onze systemen zijn eenvoudig te bedienen. Afhankelijk van de fabrikant ligt de klemtoon op bekabelde of op draadloze technologie. Bij al onze systemen is het mogelijk om het systeem via een beveiligde app. of een codeklavier te bedienen.

Draadloze technologie van AJAX systems

Ajax Systems – Hét draadloze systeem.

Ajax systems is een revolutionair systeem dat de norm op het vlak van draadloze technologie op een ongekende hoogte plaatst.

In tegenstelling to de meeste merken wordt er uitsluitend met een 2-wegs communicatie gewerkt tussen de centrale (hub) en het draadloos randapparatuur.

Er is een versleutelde verbinding tussen de hub en het randapparatuur door middel van een 128 bit encryptiesleutel.

Bekabelde technologie van Vanderbilt

Vanderbilt Industries heeft enkele jaren de technologie van Siemens overgenomen en heeft het platform naar een nieuwe hoogte gebracht.

De SPC centrale van Vanderbilt is een systeem uit het premium segment. In hoog risico omgevingen is dit systeem de norm.

Het heeft de mogelijkheid om via een gecentraliseerde software het alarmsysteem, de camerabewaking én de toegangscontrole te beheren.

Wat zijn de voordelen om bij ons een systeem aan te schaffen?

  • Bijna 30 jaar ervaring in de sector
  • Vlugge en correcte service
  • We hebben het systeem in onze toonzaal opgesteld staan
  • Vakkundig plaatsing met een oog voor detail
  • Scherpe prijzen
  • Veilige integratie in jouw netwerk